Domov / Spremljaj

Spremljaj

E-tednik po e-pošti

Če želite biti obveščeni o novih objavah po e-pošti, se lahko naročite na e-tednik, ki ga enkrat tedensko pošiljamo z vira RSS. Avtomatizirana e-obvestila se pošiljajo prek platforme Mailchimp, ki zagotavlja visoko raven zaščite in varnosti osebnih podatkov. Če si premislite, se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, navedeno na dnu vsake izdaje e-tednika. Več o našem varovanju zasebnosti »

Če bi želeli prejemati tedenska e-obvestila o napovedanih dogodkih, v prijavnem obrazcu s klikom na kvadratek označite, da želite prejemati napovednik dogodkov. (Naročite se lahko oboje: e-tednik IN napovednik dogodkov.)

Po kliku na spodnji gumb boste preusmerjeni na spletni obrazec na Mailchimpovem strežniku. Mailchimp uporablja piškotke. Več o varovanju osebnih podatkov na platformi Mailchimp »

Naroči se na e-tednik

Odjemalec RSS-vira

Če vam obveščanje po e-pošti ni najbolj pogodu, lahko najnovejše objave sproti spremljate v svojem računu WordPress.com ali s katerim izmed brezplačnih RSS-odjemalcev, npr. ali Feedly (za celotni seznam gl. RSS feed aggregator). RSS-odjemalca si lahko kot dodatek namestite tudi v svoj brskalnik, npr. RSS Feed Reader za Chrome. Naročanje na vire RSS prav tako omogočajo e-poštni odjemalci, kot sta Outlook ali Thunderbird.

Klik na spodnji gumb vas bo preusmeril na stran z RSS-virom portala (feed): rdeči gumb vodi na RSS-vir prispevkov, beli pa na RSS-vir dogodkov. Spletni naslov vira (v naslovni vrstici brskalnika) prekopirajte v svojega RSS-odjemalca. (Če želite, da odjemalec prejema oboje, tj. obvestila o objavah novih prispevkov IN obvestila o dogodkih, morate vanj vnesti oba spletna naslova, torej kliknite na oba gumba.)

RSS-vir za prispevke RSS-vir za dogodke

Družabna omrežja

Naše objave lahko spremljate na naslednjih družabnih omrežjih:

Facebook Twitter YouTube Instagram