Domov / Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Uredništvo nove prispevke pregleduje in potrjuje za objavo praviloma enkrat na teden. Prispevki, ki po presoji uredništva izkazujejo zadovoljivo kvaliteto, so objavljeni skladno z načrtovano časovnico objav.

S tem ko uredništvu pošljete prispevek za objavo, dovoljujete njegovo objavo na portalu in izražate soglasje s tem, da se vaši osebni podatki obdelujejo za potrebe objavljanja prispevkov. Preden nam pošljete prispevek, prosimo, da si preberete pojasnila in napotke v zvezi z varovanjem osebnih podatkov in piškotki na strani Varovanje zasebnosti.

Če želite objavo preklicati ali prispevek umakniti, nam morate to sporočiti PISNO po e-pošti.

Uredništvo si pridržuje pravico, da prispevka ne objavi ali ga umakne, če vsebuje neprimerno vsebino (npr. sovražni govor ali kakršnokoli drugo vrsto nestrpnosti).

Vsi prispevki, objavljeni na spletnem portalu KULtura: Portal za emancipirano ustvarjalnost, so last avtoric in avtorjev.

Vselej spoštujte avtorstvo! Kadar v svojem besedilu citirate, povzemate, parafrazirate ipd.kak prispevek, navedite vir: tj. avtorico/avtorja ter mesto objave. Če navajate citat iz prevoda, je korektno, da navdete tudi prevajalko/prevajalca. Če se na prispevek sklicujete v spletnem mediju, seveda priporočamo, da dodate tudi spletno povezavo.

Navodila za korektno citiranje najdete v Praktičnem spisovniku Mirana Hladnika.

Reproduciranje, predelava, distribucija ipd. vsebin portala v pridobitne (komercialne) ali nepridobitne namene je brez dovoljenja lastnikov pravic prepovedana.

Copyright © for texts by authors.
Copyright © for the portal by KUD Police Dubove.
Reproduction, processing, distribution and any other use of texts without the author’s explicit permission are not allowed.